Løypeinformasjon

Løypeinformasjon

Løypene som er på Fjellestad og rundt Abusdalsknuten vedlikeholdes av løypekomiteen i hyttegrenda. Løypene er av litt forskjellig lengde og de fleste kan brukes både sommer og vinter.

Om vinteren kjøres løypene med tråkkemaskin på Fjellestad og Tveit/Stangeråsen med en lengde på ca. 20 km.  Noen av løypene kan brukes  så fort som det er snø mens andre er avhengig av mer frost og snø. Løypa som brukes opp til Abusdalsknuten er det per vinter 2021 ikke mulig å kjøre med tråkkemaskin, men den skal etter planen være klar til bruk i 2022.

Føremelding 
Fredag 31. mars 2023 : Det er klart for påskeferie og løypeservice melder om at det kommer til å bli en god påske for de som er interessert i å gå på ski. Løypene kjøres opp i kveld og blir vedlikeholdt etter behov gjennom hele påsken. Pr i dag er det godt med snø og i morgen kommer finværet 👍🤩☀️⛷️/løypekomiteen God tur!❄️⛷ Følg med på skisporet.no. /Løypekomiteen.

Løypestatus hentet fra Skisporet.no

Løypekart:

Kan fåes kjøpt i to formater. Et med områdene rundt Fjellestad og Tveit og et med hele området fra Tveit ned til Espetveit. Ta kontakt med lars-sundsdal@hotmail.com, eller på tlf 93258697