Løypeinformasjon

Løypeinformasjon

Løypene som er på Fjellestad og rundt Abusdalsknuten vedlikeholdes av løypekomiteen i hyttegrenda. Løypene er av litt forskjellig lengde og de fleste kan brukes både sommer og vinter.

Om vinteren kjøres løypene med tråkkemaskin på Fjellestad og Tveit/stangenåsen med en lengde på ca 20 km.  Noen av løypene kan brukes  så fort som det er snø mens andre er avhengig av mer frost og snø. Løypa som brukes opp til Abusdalsknuten er det pr vinter 2021 ikke mulig å kjøre med tråkkemaskin, men den skal etter planen være klar til bruk i 2022.

Føremelding 
Mandag 29. mars 2021 rapporteres det om ca 30 cm snø, sol og 11 grader pluss. Løypesålen holder fortsatt ganske godt, men vær obs på enkelte steder hvor snøen er smeltet bort. Løypene er ikke kjørt de siste dagene og det er ikke mulig å kjøre på nytt før det kommer kulde på nettene. Hvis mildværet fortsetter å tære så mye på snøen som nå, er det ikke sikkert det er mulig å kjøre mer i år. 

Løypestatus hentet fra Skisporet.no

Løypekart:

Kan fåes kjøpt i to formater. Et med områdene rundt Fjellestad og Tveit og et med hele området fra Tveit ned til Espetveit. Ta kontakt med lars-sundsdal@hotmail.com, eller på tlf 93258697